Om

Nueva Andalucia ligger några kilometer ifrån Marbella och områdets hjärta är den exklusiva hamnen Puerto Banus. I denna hamn trängs världens dyraste båtar med bilar i samma prisklass. Längs hamngatan hittar du butiker som Gucci, Valentino, Dolce Gabbana men också restauranger med mat från alla världens hörn och i olika prisklasser.

Marbella är en underbar spansk stad med lång strandprommend där restauranger trängs sida vid sida. Gamla stan i Marbella är värd ett besök och där känner man verkligen historiens vingslag. God mat och vackra omgivningar gör att folk väljer att semestra år efter år i Marbella.

För att komma hit flyger man till Malaga (väldigt många flygbolag flyger hit) och det är 46 km från flygplatsen till huset. Det enklaste är att hyra bil på flygplatsen, man behöver bil för att ta sig runt i detta område.

Vi brukar säga att vädret i Nueva Andalucia aldrig är sämre än en svensk sommar, så det är ett lämpligt resmål året runt. Varmast är det förstås i juli-augusti och mest risk för regn är det i december-februari.