Huset

Vårt hus är en pärla i Andalusisk stil på 77 kvm med två sovrum, två badrum, ett kök och ett vardagsrum. Huset har två våningar och sovrum och badrum ligger på övervåningen. Köket är fullt utrustat med porslin, diskmaskin och allt annat man behöver. I köket finns också en tvättmaskin. Vardagsrummets soffa kan bäddas ut för två extra sängplatser.

Altanen är solig och insynsskyddad med matbord, solsängar och loungemöbler. Det finns också gasolgrill. Området består av 70 radhus i små gränder. Husen delar på en tennisbana och en stor pool (för vuxna) och en liten för barn, med solsängar. Inte ens i högsäsong känns det trångt utan gemytligt och trevligt med folk från hela världen. Parkeringsplatser finns i området och vårt tips är att ha bil för att ta sig runt.

Det är ungefär tre kilometer till havet och vare sig man vill ha lugna sandständer eller exklusiva beach-klubbar så hittar ni det med lätthet.

Vi hyr ut huset när vi inte är där och det passar utmärkt för en familj eller ett sällskap på 4-6 personer. Hör av er till oss vid intresse!

Uteplats2el-naranjal-007_origel-naranjal-017_origel-naranjal-014_origel-naranjal-006_origel-naranjal-004_origIMG_0760IMG_0776gatuvyel-naranjal-021_orig