Mycket administration blir det….

Vi har hört att det ska vara knöligt att köpa hus utomlands. Men jag tycker faktiskt att det har gått väldigt smidigt hela vägen. Det beror säkert på vem man arbetar med och vi  fått jättemycket hjälp från vår mäklare Evelin som arbetar på Fastighetsbyrån i området. Det märks att de har stor erfarenhet av att jobba med svenska och vet vad vi vill ha och hur de bäst kan hjälpa till. Fastvisst har det varit många instanser att hålla redan på – bankpersoner, advokater och massor av andra. ….

Tror dock att allt ska vara klart nu! Pengarna har lämnat oss och hamnat i Spanien. Vi har bokar tid för slutstädning och byte av lås. det är exempel på såndant som Fastighetsbyrån gör för sina svenska kunder, vi är vana vid att det ska vara rent när vi flyttar in! Tack och lov – skulle ju vara jättetrist att starta nya livet i nya huset med att sanera efter andra boende… Pust.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s