Inspektion i maj

Vi fick nycklarna till huset i maj och åkte ner ett par dagar i mitten av maj för att inspektera. Det var lika fint som vi hade hoppats och faktiskt ännu mysigare! Det är en stor gemenskap i området och det känns härligt att grannarna hälsade oss välkomna.

Det finns mycket vi vill fixa i huset, det blir väldigt tomt utan personliga saker. Dock är alla väggar nymålade och allt är fräscht. Men som sagt – det behövs lite ”pynt” för att göra huset mysigt. Det ska bara bli så kul att få fixa till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s