Första blogginlägget

Det var längesen vi började prata om att köpa hus i Spanien – och idag känns det som att vi har kommit i land! Ett jättefint, väldigt spanskt townhouse har nu blivit vårt. Spännande, läskigt men väldigt, väldigt roligt.

Nu börjar resan med att älska och förvalta detta hus. Att göra det till ett ställe både vi och andra kan längta till. Att göra det till en plats där man känner sig välkommen och kan njuta av ledig tid, värme, god mat, golf, shoppning, bad eller vad det är man är ute efter. Vår förhoppning är att andra vill hyra vårt fina hus när vi inte har möjlighet att vara där. Ett tomt hus är inget kul, det ska fyllas av människor som tycker om det och som använder det.

Hej lilla huset – välkommen till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s